Faglig innhold

27.09.2023

Webinar: Hvordan oppnå suksess i en usikker og konkurranseutsatt framtid?

 

🧑‍🏫 Digital Norway holder gratis cyber­beredskaps­øvelse

🗓️ 12. september, kl. 09-11 i Trondheim

I dette fysiske kurset skal vi gjennomføre en beredskapsøvelse for en cyberhendelse. Du vil lære hvordan et hackerangrep kan foregå, se konsekvensene av ulike beslutninger som må tas under press, og bli bedre forberedt til å takle en ekte krise. Det er fortsatt noen få ledige plasser! Meld deg på her. 

 

🧑‍🏫 Matnyttig hos Forskningsparken: Navigating user insights and business needs 

🗓️ 13. september, kl. 12-13 i Oslo

Å lage produkter eller tjenester som blir elsket av brukerne og som gjør at du klarer deg i et tøft marked, kan være utfordrende. Heldigvis er det ulike steg du kan ta som hjelper deg på veien til suksess. Maria M. Ævarsdottir skal snakke om hvordan du får mest mulig ut av brukerinnsikt, og Carl Ivarsson deler sine råd når du skal identifisere verdifulle behov som kan bygge god forretning. Meld deg på her. 

 

👋 Stavanger Energy Conference

🗓️ 13. september, kl. 08:00-16:30 i Stavanger

Dette har utviklet seg til å bli en avgjørende arena der de setter søkelys på konkrete muligheter i en aksellererende energi- og industribransje i stadig endring. Mer informasjon og påmelding finner du her.

 

👋 Scandinavian Sensor Summit

🗓️ 13.-14. september i Asker 

Vi deltar på samling i Horten, for å prate og lære mer om sensorer, samt møte andre sensor-entusiaster der ute! Les mer om konferansen her.

 

🧑‍🏫 Frokostmøte Inventas + Acapo "Fra idé til suksess"

🗓️ 14. september, kl. 07:45-08:45 i Bergen

MorgenKvitter er et faglig arrangement i Kronstadparken hvor bedrifter deler av sin kunnskap og erfaringer. Sammen med Acapo, vil vi fortelle hvordan du kan skape innovasjon og beskytte resultatene. Meld deg på her.

 

🧑‍🏫 Ocean lunch & learn hos GCE Ocean Technology

🗓️ 15. september, kl. 11:30-12:00 i Trondheim

Vidar Hansen skal snakke om hvordan du kan øke suksessraten innen IoT med vår egen utviklingsplattform – Multiply. Meld deg på her. 

 

👋 Helseteknologikonferansen på Fornebu

🗓️ 19. september i Oslo 

Er du opptatt av tjenesteinnovasjon og ny helse- og velferdsteknologi på sykehus og i kommuner? På Helseteknologikonferansen til Tekna lærer du hvordan man lykkes med å ta teknologien i bruk, til beste for både pasienter og helsepersonell. Les mer her.

 

👋 NCE Seafood Innovation

🗓️ 20. september, kl. 17-20 i Oslo 

Vi deltar på en ettermiddag full av innovasjon og nettverksbygging på The Salmon i Oslo. På møtet settes det fokus på hvorfor det er behov for digital omstilling i sjømatnæringen og hva som må gjøres for å få dette til. Meld deg på her. 

 

 

🧑‍🏫 Vestlandets største tidligfase investortreff, Demo Day Vestland 2023

🗓️ 20. september, kl. 12-16 i Bergen

En hel dag skal fylles med med pitching og spennende møter, som skal lede til videre vekst for næringslivet i vest. Vi vil delta i salen under pitchingen fra startups i Bergen/Vest. Meld deg på her.

 

👋 Innovasjonsuken OPP

🗓️ 18.-24. september i Bergen

DemoDay er arrangement under Innovasjonsuken OPP i Bergen, Vestlandets festival for entreprenørskap, innovasjon og nettverking. Her vil vi også være tilstede på flere arrangementer. Se fullt program her.

 

🧑‍🏫 Oslo innovation week x3

«Build to Last Vol 1: Multidimensional Product development.»

🗓️ 25. september, kl. 09:15-11:30 @ Mesh Youngstorget

Sammen med Skalar, arrangerer vi en workshop der vi tar for oss hvordan det fysiske hardwaret møter det digitale softwaret, og dimensjonene mellom. Meld deg på her.

 

«Science Impact 2023 – tomorrow's solutions start today»

🗓️ 26. september, kl. 08-20

Utfordringer innen helse og miljø krever innovative løsninger og digitale verktøy som en integrert del. Dette blir en dag full av vitenskapelig innovasjon på sitt beste, samt gode muligheter for mingling. Meld deg på her. 

 

«Zero carbon innovation - creating radically better products»

🗓️ 26. september, kl. 17-19 @ Æra Strategic Innovation // HYKE

Sammen med Variable, Æra og Goods skal vi snakke om innovasjon for nullutslipp, hvordan vi kan lage radikalt bedre produkter – både for mennesker, bedriften og planeten. Det er mindre enn 2300 dager til 2030. Bli med og lær hvordan du kan navigere i overgangen til nullutslipp, samt hvordan bærekraft kan implementeres i din core-business. Meld deg på her. 

 

👋 2030 Summit @ Startuplab

🗓️ 26. september, kl. 08-16 i Oslo 

Verden trenger nye teknologiske løsninger for å takle klimakrisen, og smarte cleantech startups tar oppfordringen. Om du er en av disse, håper jeg vi møtes i Oslo denne dagen! Meld deg på her. 

 

👋 Midt-Norsk Hjelpemiddelmesse 

🗓️ 26.-27. september i Trondheim 

Vi kommer til å være tilstede i Trondheim spektrum under messen. Mer informasjon om messen, finner du her.  

 

👋 SWITCH – the Norwegian Deep Tech conference 

🗓️ 27. september, kl. 09-15 i Oslo

Mer informasjon og påmelding finner du her. 

 

👋 Gründerfrokost med No17: Hvordan et oppstartselskap kan enkelt lage en bærekraftstrategi? 

🗓️ 27. september, kl. 09:00-09:30 i Asker

RE Gründerhus i Asker inviterer på frokost, meld deg på her.